Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало Статии

Статии

7 съвета при избора на лятна детска рокля

Изборът на подходяща лятна детска рокля за вашето момиче може да бъде едновременно вълнуващ и предизвикателен. Като родители, ние искаме нашите малки принцеси да изглеждат очарователно, но и да се чувстват комфортно през горещите дни. За да ви помогнем в този процес, подготвихме за вас 7 ценни съвета, които да ви напътстват в избора на идеалната рокля за топлите дни.

Прочети още →

Как да облечем детето за 24 май?

24 май е един от най-значимите празници в България, отбелязващ създаването на славянската азбука и просветното дело на светите братя Кирил и Методий. Този ден е повод не само за тържества, но и за размисъл върху културното ни наследство и ценностите, които предаваме на следващите поколения. 

Като родители, ние имаме възможността да приобщим децата си към духа на празника, като ги включим в подготовката и отбелязването му по специален начин. Част от тази празнична атмосфера е и подходящото облекло за тържествата и празничните събития, на които нашите малки съкровища ще присъстват в течение на деня.

Прочети още →

Празник на училището - Какво да очакваме и как да облечем детето?

Училищните празници са едни от най-специалните дни в цялата година. Те са изпълнени с вълнение и веселие, оставящи съкровени спомени в детското съзнание. Като родители, ние искаме нашите деца да изглеждат добре и да се чувстват уверени по време на тези важни събития. Основна роля в постигането на тази цел играе подходящият избор на облекло за специалния ден. Днес ще разгледаме какво представлява патронният празник на училището, какво можем да очакваме и ще споделим с вас някои ценни съвети как да изберете удобно и красиво облекло за своето малко съкровище

Прочети още →

Какво да подготвим за изписване на бебето?

Приветстването на нов член в семейството е вълнуващ период, изпълнен с очакване и любов. Един от най-специалните моменти в този процес е изписването на бебето. Това е мигът, в който вашето малко съкровище за пръв път напуска стерилната обстановка на болницата и се отправя към своя нов дом. Подходящият комплект за изписване играе важна роля в тази първа стъпка в големия свят. Той не само гарантира, че вашето бебе ще се чувства удобно и ще бъде облечено в съответствие със сезона, но също така добавя специално усещане за случая, превръщайки го в един незабравим момент за цялото семейство.

Прочети още →

От поколение на поколение: Пренасяне на традицията в детските народни носии

В българската култура народните носии играят централна роля. Макар в миналото те да са имали съвсем прагматична функция, днес са ключов елемент за запазването на традициите ни. Народните носии са един от начините да предадем българското културно наследство от поколение на поколение.

Днес ще ви разкажем малко повече за значението на българската народна носия и значението на цветовете, които тя използва. Ще споменем също най-популярните шевици, които се използват за украса и тяхната дълбока символика. 

Прочети още →

7 съвета как да обличаме детето през различните сезони

Без значение дали “опаковате” детето си за студените повеи на зимата, подготвяте го за целунатите от слънцето приключения на лятото, съобразявате се с капризния бриз на есента или съчетавате жизнерадостните цветове на пролетта, умението да облечете детето си красиво и удобно може да ви се стори предизвикателно като овладяване на изящно изкуство.

Днес ще споделим с вас 7 съвета, които ще ви помогнат да изградите с лекота гардероба на вашето дете за цялата година. Така ще бъдете спокойни, че детето ви се чувства комфортно, защитено и готово да се наслади на радостите във всеки сезон.

Прочети още →

Как да изберете перфектния детски костюм за вашето дете?

Времето застудя, а с първите снежинки във въздуха започна да се усеща все по-отчетливо и празничният дух. Зимните месеци са период от годината, който е изключително богат на празненства и топли моменти, споделени с любимите хора. Предвид големия брой тържества, купони и партита, със сигурност всяка майка се замисля как да облече своето мъничко съкровище така, че то да бъде звездата на вечерта. Изборът на перфектния детски костюм може да бъде предизвикателство. Той трябва да бъде красив, съобразен с повода и мястото и същевременно изключително удобен за малчугана. Днес ще споделим с вас няколко полезни съвета, които да ви помогнат да изберете перфектния детски костюм за празниците.

 
Прочети още →

Топ 10 тренда при коледните детски дрешки

Коледните празници наближават, а с тях се завръща вярата в доброто, топлината и очакването за споделени мигове с най-близките хора. Един от важните елементи, допринасящи за веселото настроение, са празничните дрехи. Нищо не предава коледния дух по-добре от пухкави и топли пуловери с еленчета и снежинки! Днес ще споделим с вас 10 от най-популярните тенденции при коледното облекло за деца, с помощта на които можете да насърчите трепетното очакване на най-светлия християнски празник у малките съкровища.

 
Прочети още →

6 ценни съвета за избор на перфектното зимно яке и палто за дете

Зимата е точно зад ъгъла и е време да започнете да мислите как да осигурите на детето си топлина и уют, дори когато температурите навън са значително по-ниски. Когато става въпрос за това, изборът на правилното яке или палто е от съществено значение. От справянето с минусовите температури, до битки със снежни топки, ще искате да сте сигурни, че детето ви е добре подготвено за сезона.

В тази статия ще ви запознаем с 6 ценни съвета за избор на перфектното зимно яке и палто за вашето дете. Ще обхванем всичко - от важността на високата яка, до удобството на циповете и необходимостта от качулка.

 
Прочети още →

Официални детски рокли и официални детски костюми: какво да изберете?

Когато става въпрос за обличане на децата ви за специален повод, изборът на правилното облекло може да бъде доста трудна задача. Постигането на баланс между техния комфорт, стил и уместност за събитието може да бъде предизвикателство. На официалните събирания не става дума само за това да изглеждате добре, също така е необходимо да се уверите, че облеклото на вашето дете е подходящо за случая.

Прочети още →
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Нови продукти